Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В ООС відбулися інструкторсько-методичні заняття з головними старшинами

Як інформує прес-служба Операції об’єднаних сила, в ООС відбулися інструкторсько-методичні заняття з головними старшинами.

До занять залучалися головні старшини оперативно-тактичних угруповань та військових частин сил і засобів Об'єднаних сил.

Під час заходу головний старшина Об'єднаних сил старший прапорщик Олег Рудюк підбив підсумки діяльності головних старшин об'єднаних сил за минулий рік та розповів присутнім про перспективи розвитку професійного сержантського складу.

Учасники занять обговорили реалізацію вимог Командувача об'єднаних сил щодо роботи сержантського складу та виконання ними завдань за призначенням.
Окрім цього, перед головними старшинами виступив представник групи морально-психологічного забезпечення, який розповів про роль та місце сержантського складу щодо збереження життя та здоров’я особового складу.

Наприкінці заходу старший прапорщик Олег Рудюк довів завдання головним старшинам оперативно-тактичних угруповань і військових частин Об’єднаних сил на 2020 навчальний рік, визначений Начальником Генерального штабу – Гловнокомандувачем ЗС України генерал-полковником Русланом Хомчаком як ʺРік професійного сержантаʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у штабі ООС повідомили, що терористи ведуть вогонь із житлових кварталів та ховаючись за спинами мирного населення.

Фото: операція об’єднаних сил
Фото: операція об’єднаних сил
Фото: операція об’єднаних сил
Фото: операція об’єднаних сил
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ