Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В ОРДЛО розікрали половину військової техніки, яку відвели по Мінську

40-50% бойової техніки, яку терористи відвели на бази зберігання згідно з Мінськими домовленностями, розкрадена. Про це на Фейсбук повідомив Дмитро Тимчук.

"Після скандалу з масштабним розкраданням палива в бандформуваннях у підрозділах «1-го АК ДНР» і в двох «бригадах» «2-го АК ЛНР» була проведена ревізія технічного стану основного парку бойової техніки, яка згідно з Мінськими домовленостями відведена на встановлену відстань від лінії зіткнення і розташована на кількох базах зберігання (в реальності відведена лише частина такої техніки - в цілому не більше як 30% від всієї наявної в підрозділах бойовиків, які перебувають поблизу лінії зіткнення).

За результатами перевірки з'ясувалося, що небоєготово 45-50% такої техніки, яка є в так званих місцях зберігання - основна частина її була розукомплектована (розкрадена) після прибуття на бази зберігання.

Керівництво бойовиків призначило розслідування за фактами розкрадання, а також ухвалило рішення замінити цю техніку на боєготову з числа тої, що перекидають з Росії", - написав Тимчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ