Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Парку культури відкриють пригодницьке містечко для дітей

Як повідомили організатори, відкриття пригодницького містечка для дітей відбудеться у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького 2 липня. Початок - о 14.00. Вхід - вільний.

Пригодницьке дитяче містечко – безкоштовний громадський освітньо-ігровий простір розміром 0,3 га у Парку культури (праворуч від центрального входу - арки).

На меті проекту є підвищення якості громадського простору міста, зокрема парку, шляхом ревіталізації існуючого середовища, прививати любов та шанобливе ставлення до природи. А також, популяризувати активний спосіб проведення часу на природі серед дітей віком 6-14 років.

Ця нова локація в місті складається із авторських об’єктів, які сприятимуть фізичному, культурному та патріотичному вихованню дітей.

Окрім цього це альтернатива існуючим платним розважальним комплексам, де діти зможуть ближче познайомитися з природою, долаючи природні перешкоди, розвиваючи дрібну моторику та практикувати командну роботу.

У пригодницькому дитячому містечку можна проводити денні майстер-класи та заняття для дітей.Містечко буде відкрите для відвідувачів протягом робочих годин Парку культури (08:00 - 20:00).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ