Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Стрию за розтрату майна засудили оператора складу газовидобувної компанії

Йдеться про вирок Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 08.12.2021 року, який було винесено щодо місцевого жителя, що працює оператором складу ПММ Стрийського ВТТіСТ філії БУ «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» - за ч. 1 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні).

У судовому рішенні вказано, що обвинувачений, який був зобов`язаний дбайливо ставитись до переданих йому на збереження матеріальних цінностей, умисно, з корисливих мотивів, всупереч інтересам Товариства, діючи у власних інтересах, здійснив в період з 01 червня 2020 року по 16 червня 2020 року розтрату паливно-матеріальних цінностей. А саме: бензину автомобільного, марки «Shebel-А-95-Євро5-Е5» в кількості 0,877 т на суму 9375,13 грн.

Відбулося це на території складу паливно-мастильних матеріалів Стрийського відділення технологічного транспорту і спецтехніки філії Бурове управління «Укрбургаз» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», що знаходиться за адресою: вул. Львівська, 6 в селі П`ятничани Стрийського району. В результаті умисних протиправних дій обвинуваченого було спричинено збитки Акціонерному товариству «Укргазвидобування» на суму 9375,13 грн.

У вироку також зазначено, що 08.12.2021 року між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості, відповідно до якої останній «беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України».

Суд ухвалив дану угоду затвердити та визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні вищеназваного кримінального правопорушення, призначивши йому покарання у виді 2 (двох) років обмеження волі - з іспитовим строком 1 (один) рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ