Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Україні створять фонд для підтримки обдарованих дітей з Криму

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим ініціює створення фонду для підтримки обдарованих дітей, які проживають на півострові. Про це під час брифінгу повідомила заступник постійного представника Президента України в АР Крим Таміла Ташева, - інформують у прес-службі Президента України.

ʺДля нас важлива співпраця з людьми, які проживають на півострові, і людьми, які переїхали з Криму. Ми говоритимемо про створення фонду як для обдарованих дітей, так і для культурних та освітніх ініціатив з Кримуʺ, – зазначила заступник постійного представника Президента України в Криму.

За словами Таміли Ташевої, вже проведено низку консультацій з представниками органів влади України та міжнародними донорами щодо створення такого фонду.

ʺБудь-яка дитина, яка є талановитою і проживає на окупованій території, зможе звернутися по стипендію на навчання та здобути якісну освіту в Україніʺ, – наголосила вона.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно директор міжнародної правозахисної організації Human Rights Watch по Європі і Центральній Азії Х'ю Вільямсон заявив, що Росія не має права змушувати жителів Криму служити у своїй армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ