Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В Україні створили Поліцейську академію

Як передає прес-служба Національної поліції, Голова Національної поліції повідомив про підписання ним наказу, яким затверджено положення про відомчий поліцейський виш.

У подальшому кількість кандидатів збільшать до 1000-1200. Основна мета створення вишу – зменшення кількості браку при відборі кандидатів на службу. Про це Сергій Князєв повідомив сьогодні, 5 липня.

За словами глави Нацполіції, Поліцейська академія Національної поліції України розташовуватиметься у Києві по вулиці Народного ополчення, 9. Перший набір складатиме 500 поліцейських, а в подальшому у Нацполіції планують прийняти 1000-1200 курсантів.

«Основна мета: хочеш стати офіцером поліції – послужи патрульним, прояви себе, зрозумій, що це твоя професія. Поліцейський за покликом серця, а не за вмовляннями батьків та друзів», – зазначив Сергій Князєв.

Глава Нацполіції підкреслив, що метою створення Академії є зменшення кількості браку під час найважчої процедури – кадрового відбору. Адже з часом люди розчаровуються в роботі поліцейського і романтика дуже швидко закінчується.

Князев також зазначив, що за бажанням та при наявності професійних якостей у патрульного з 1-3-річним досвідом його можуть рекомендувати для навчання у вишах системи МВС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ