Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні з'явилось перше електронне видавництво українських книжок

На книговидавничому ринку почало роботу українське видавництво електронних книжок OLEAN.

Співзасновницями є випускниці кафедри «Видавничої справи та редагування» Київської політехніки, фахівчині з 10-літнім досвідом у комунікаціях – Олена Новіцька та Анна Свиридюк.

«Ми поставили перед собою місію – зробити українську книгу доступною у будь-якій частині світу. Наше покликання видавати найактуальніші книжкові новинки зі всього світу українською мовою. Для цього наша команда досліджує ринки Іспанії, Франції, Мексики, Китаю та інших країн світу в пошуках нових тем і авторів», – говорить Олена Новіцька.

Умовно тематику видавництва можна розділити на два боки: підприємництво, бізнес, а також прикладні видання, що включають у себе теми соціальної взаємодії та психології, архітектури й нерухомості, освіти та культури тощо. 

«Наша стратегічна мета складна, вона полягає у зміні культури споживання та сприйняття електронних книг. Адже видання ліцензованих е-книг – це складний процес, що займає часові та фінансові ресурси», – розповідає Анна Свиридюк.

Безперечно е-книги, які на сьогодні у світі є альтернативою паперовим, мають свої переваги. Крім того, що процес видання е-книг зберігає природні ресурси. Новинки, видані нашою командою, швидко потраплятимуть до свого читача.  Це буде можливим завдяки скороченню часу на процес їхньої підготовки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ