Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В українських поїздах подорожчали постільна білизна та чай

В українських поїздах подорожчали постільна білизна та чай, - УНІАН.

"З 15 січня введено в дію єдині ціни на ряд основних послуг, що надаються пасажирам. Серед них - користування комплектом постільних речей у поїздах, оплата за чай, каву і питну воду", - повідомили в прес-службі компанії. 

Так, комплект постільної білизни у вагонах СВ та РІЦ (міжнародні поїзди) всіх категорій поїздів відтепер коштує 60 грн з ПДВ, а в купейних і плацкартних вагонах - 50 грн з ПДВ.

Як уточнили в "Укрзалізниці", раніше ціна користування комплектом білизни у вагонах РІЦ і СВ становила 40 грн, в купейних і плацкартних - 30 грн.

"Ціни на послуги для пасажирів переглянуто у зв'язку зі стрімким зростанням вартості складових для забезпечення пасажирів - матеріалів, палива, електроенергії, що впливає на собівартість послуг", - пояснюється в коментарі.

Крім того, за словами прес-служби, вартість послуги надання в користування комплекту постільної білизни у вагонах "Укрзалізниці", нижчий, ніж в інших країнах.

Також компанія встановила єдину ціну на чай, каву і пляшку води об'ємом 0,5 л - 10 грн з ПДВ. До подорожчання єдина ціна на всі напої в "Укрзалізниці" становила 8 грн.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ