Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Україну 11 липня приїде технічна місія МВФ

В Україну 11 липня приїде технічна місія Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби України (ГФС).

У рамках 20-го засідання Генеральної Асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА) в м. Бухарест (Румунія) Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров зустрівся з начальником Управління податкового адміністрування Податково-бюджетного департаменту МВФ Хуаном Торо.

Під час зустрічі сторони торкнулися теми реформування фіскальної служби та перспектив подальшої співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Крім того, Роман Насіров та Хуан Торо  обговорили черговий візит Технічної місії Податково-бюджетного департаменту Фонду до України, який відбудеться у найближчий понеділок.

«Ми розуміємо, що проведення реформ є важливим чинником стійкого зростання України та запорукою майбутньої макроекономічної стабільності. Державна фіскальна служба реалізує низку необхідних реформ, які були узгоджені з МВФ та є необхідною умовою для отримання фінансової підтримки з боку організації», - заявив Роман Насіров.

Він наголосив, що ДФС здійснює низку заходів для боротьби з корупцією, підвищення контролю над порушенням податкового законодавства, створює та покращує сервіси для платників податків. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ