Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві затримали злочинців, які викрали підприємця

Першим слідчим відділом прокуратури міста Києва спільно з працівниками Нацполіції на території Київської області проведено успішну спецоперацію зі звільнення заручника та затримання зловмисників, які вимагали у нього півмільйона гривень. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Так, 29 вересня 2017 року 38-річний киянин спільно з 35-річним спільником, перебуваючи у м. Рівне, із застосуванням насильства вчинили викрадення приватного підприємця.

Після цього зловмисники вивезли його на автомобілі до одного із сіл у Києво-Святошинському районі Київської області. Там, у недобудованому будинку потерпілого зв’язали та погрожуючи його життю та здоров’ю вимагали віддати їм грошові кошти у сумі 500 тис. гривень.

У ході проведених невідкладних слідчо-оперативних (розшукових) заходів правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження викрадачів та затримати їх. Заручника, якого тримали у будинку зі зв’язаними ногами, звільнили.

Під час обшуків за місцем утримання бізнесмена та за місцем проживання злочинців правоохоронці виявили паспорт потерпілого, засоби зв’язування, грошові кошти та інші речові докази.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

За клопотанням столичної прокуратури обом підозрюваним обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ