Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зоні АТО побувало понад 16 тис. мешканців Львівщини

За час військового протистояння на Донбасі в зоні АТО побувало 16 тис. мешканців Львівщини. Про це сьогодні, 6 лютого, на брифінгу повідомив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату підполковник Олександр Тіщенко.

Він зазначив, що йдеться про мобілізованих під час усіх шести хвиль мобілізації за три роки проведення Антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

Додамо також, що незважаючи на загострення ситуації в зоні бойових дій, Львівщина демонструє високий рівень підписання контрактів із ЗСУ.

Якщо за 2016 рік військкоматами області відібрали та скерували для проходження підготовки у навчальні військові підрозділи близько 2,7 тис солдатів та сержантів-контрактників, то від початку 2017 року тенденція популярності військової служби за контрактом серед мешканців області не зменшується.

У січні цього року контракти уклали понад 100 осіб, а у перших числах лютого готові підписати армійські контракти не менше як півсотні мешканців міста Львова та області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ