Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вадим Скічко бачить передумови для цікавої гри у столиці Білорусі

Криза. Саме цим словом можна охарактеризувати старт 2020 року для мінського «Динамо». Чотири поразки поспіль і зустріч із доволі сильним суперником, який взяв 100% очок у новому сезоні. Прогнозист і коментатор MEGOGO Вадим Скічко бачить передумови для цікавої гри у столиці Білорусі.

Кошмарний початок чемпіонату для «Динамо». А до того ще був виліт з Кубка Білорусі. У таких випадках кажуть, що стілець під тренером хитається. Мені здається під Сергієм Гуренком він просто ходором ходить. Так, далі, після зустрічі з «Торпедо-БелАЗ», календар для «Біло-синіх» буде легшим. Проте результат потрібен тут і зараз. Тому, на мою думку, «Динамо» має докласти всіх зусиль аби здолати міцних жодинців. Хоча це буде складно з кількох причин. Про незадовільну форму «Динамо» я вже сказав, а ще «Торпедо» за два стартові тури не пропускав взагалі. Крім того «Динамо» Мінськ не може обіграти та навіть забити «Торпедо-БелАЗ» із березня 2018 року! Словом, все дуже погано.

Попри це я вірю, що господарі здатні перервати сумну серію. Минулого туру у столичному дербі проти «Мінська» динамівці продемонстрували характер і це чудово. Принаймні відзначатися у п’ятницю вони просто зобов’язані. Щодо гостей, то їм навряд вдасться грати так обережно, як раніше. Доведеться шукати щастя попереду. Минулого чемпіонату «Автозаводці» забивали у 2/3 виїзних матчів. Щодо «Динамо», то майже у половині їхніх домашніх ігор відзначалися обидві команди.

Джерело спортивних новин: bookmaker-ratings.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ