Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Василь Ломаченко нокаутом переміг британця Ентоні Кролла

Онлайн-трансляція боксерського бою за звання чемпіона світу у легкій вазі, в якому зустрінуться українець Василь Ломаченко та британець Ентоні Кролла.

4 раунд. Оце так нокаут від Ломаченка! Кролла впав ніби підстрілений. Це ПЕРЕМОГА! Ломаченко перемагає нокаутом в 4 раунді! Про це інформує Укрінформ.

3 раунд. Ломаченко починає систематично лупцювати суперника. Дуже легко і невимушено він проводить комбінації. Все закінчується тим, що українець затис Кроллу в куті і ледь не відправив його в нокаут! Рефері зупиняє бій і це лише нокдаун.

2 раунд. Перевага у Ломаченка. Він навіть починає притискати суперника до канатів. Василь багато влучає і помітно, що Кролла трохи розгублений.

1 раунд. Активна розвідка від обох боксерів. Василь в центрі рингу – Кролла кружляє навколо нього. Під кінець раунду проходить перша комбінація українця.  

07:24. Бій розпочався.

07:22. Ринганонсер представляє суперників і коротко нагадує правила бою.

07:19. На ринг йде Ломаченко.

07:15. Кролла виходить на ринг.

06:40. Рамірес здобув дострокову перемогу. Попереду бій Ломаченка.

06:15. А ось і наші вболівальники в Лос-Анджелесі.

06:05. Зараз останній бій андеркарта. Гільберто Рамірес проти Томмі Карпенсі. Після них головна подія боксерського вечора в Лос-Анджелесі.

05:32. А ось який вигляд має зараз знаменитий "Стейплз Центр" в Лос-Анджелесі. 

05:17. Ще раніше суперники провели дуель поглядів.

05:04. Нагадаємо вам і про зважування напередодні бою. Ломаченко виявився легшим на 400 грамів. 

Доброго суботнього ранку! Ще раз нагадаємо головне про сьогоднішніх суперників бою.

*******

Ласкаво просимо до спортивного комплексу "Стейплс-центр" у Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США), де у ніч на суботу, 13 квітня, зійдуться чемпіон світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBА Super) і Всесвітньої боксерської організації (WBО) у легкій вазі (до 61,235 кг) 31-річний українець Василь Ломаченко та екс-чемпіон світу за версією WBА 32-річний Ентоні Кролла з Великої Британії.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством за допомогою текстової трансляції на сайті Укрінформу. Початок головної події - зустрічі в рингу Ломаченка та Еролла - о 05.50 за київським часом.

******

На кону - титул чемпіона світу за версіями WBA Super (2-й захист Ломаченка) та WBO (1-й захист Ломаченка) в легкій вазі.

В активі дворазового чемпіона світу та Олімпійських ігор Ломаченка 13 боїв на профі-рингу - 12 перемог (9 нокаутом) і 1 поразка. Після чемпіонських поясів у напівлегкій та другій напівлегкій вагових категоріях за версією WBO Ломаченко торік спочатку нокаутував венесуельця Хорхе Лінареса і став чемпіоном світу у легкій вазі за версією WBA, а потім одноголосним рішенням суддів відібрав пояс WBO у пуерториканця Хосе Педраси Гонсалеса.

Кар'єрний доробок Ентоні Кролли - 34 перемоги (13 нокаутом), 6 поразок, 3 нічиї. 10 листопада минулого року одноголосним рішенням суддів Кролла переміг індонезійця Дауда Йордана в елімінаторному поєдинку за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBA Super.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ