Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти «Динамо» розпочали навчально-тренувальний збір у Сербії

У рамках підготовки до третього туру чемпіонату України серед клубів Суперліги сезону-2017/2018, матчі якого 13–15 лютого прийматиме водний майданчик харківського спорткомплексу «Політех», ватерполісти львівського «Динамо» розпочали тижневий збір у Сербії. На Балканському півострові галичани тренуватимуться з 1-го по 7-е лютого включно.

Головний тренер «Динамо» Олексій Шведов взяв на збори 14 гравців: воротарі – Костянтин Нікольський (1997), Нестор Бабський (2000);

польові гравці – Максим Осика (2002), Юрій Мамєтьєв (1987), Максим Ратков (1989), Олександр Дядюра (1988), Роман Грищук (1996), Орест Джура (2000), Марко Мартініч (1992), Владислав Бабаєнко (1989), Костянтин Алєксєєв (2001), Хрвоє Брлічіч (1983), Іван Копан (1992), Антон Погосян (2000).

Зазначимо, що допомагати Олексію Володимировичу у проведенні тренувального процесу буде вихованець львівської школи ватерполо Євген Скиба, який багато років виступав у складі «Динамо» та національної збірної України. В останні роки він працює тренером юнацьких команд львівської КДЮСШ імені Юрія Кутенка.

До Сербії динамівська делегація прибула в обідню пору у четвер, в перший календарний день останнього місяця зими. Поселившись у готелі, пообідавши та відпочивши, вже увечері підопічні Олексія Шведова провели перше тренування. У програмі зборів в наступні п’ять днів наша команда працюватиме у режимі дворазових занять. У заключний день зборів, 7-го лютого, «Динамо» проведе лише ранкове тренування, а після обіду відправиться додому.

Родзинкою балканських зборів є те, що кожне тренування динамівці проводитимуть спільно з різними клубними командами елітних дивізіонів чемпіонатів Сербії, Чорногорії та Хорватії. Звісно, в планах наших тренерів і низка контрольних спарингів. Тож побажаємо нашим гравцям та тренерам плідно попрацювати на балканських зборах та придбати міжнародний досвід, який дозволить належним чином підготуватися до матчів третього туру національної Суперліги та підвищити рівень як командних дій загалом, так і кожного з гравців зокрема.

ВК "Динамо"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ