Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти ЛУФК – чемпіони України

Ватерполісти Львівського училища фізичної культури стали чемпіонами України. Наша команда у вирішальному матчі турніру з рахунком 7:5 зуміла обіграти збірну Харківської області – 1.

Ця надважлива перемога для підопічних Юрія Сидоровича дозволила команді повернутися на перше місце в турнірній таблиці і випередити збірну Одеси завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів. Збірна Одеси, як і команда ЛУФК, за підсумками двох турів чемпіонату набрала 21 очко.

Нагадаємо, львів’яни після першого туру чемпіонату очолювали турнірну таблицю, маючи у своєму активі 12 очок з 12 можливих. Хоч і команда ЛУФК поступилися збірній Одеси на другому турі у Харкові (7:8), галичани у підсумку залишилися на чемпіонському першому місці.

Головний тренер команди Юрій Сидорович, поспішаючи на потяг до Львова, прокоментував виступ своїх підопічних лише одним словом – «молодці!».

За команду ЛУФК виступали гравці «Динамо», які є учнями та студентами ЛУФК – Богдан Дзядик, Станіслав Дубелір, Назар Біда, Нестор Андріяс та Олександр Дишковський.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ