Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти ЛУФК – переможці міжнародного турніру в Польщі

Ватерполісти Львівського училища фізичної культури (2000 рік народження і молодші) стали переможцями престижного міжнародного турніру до дня Святого Миколая, що завершився в Островці-Свентокшиському. Команда Юрія Сидоровича та Євгена Наумчика святкувала три перемоги у трьох матчах і цілком заслужено виграла головний Кубок змагань.

У першому матчі львів’яни з рахунком 18:6 обіграли німецький клуб «Спандау Берлін», у другому – СКП Кошице (Словаччина) – 8:6, а у третьому – польський «Островєц Свентокшиський» - 11:7. Набравши 6 очок, словаки на турнірі у Польщі стали другими, а німецький «Спандау Берлін», святкувавши лише одну перемогу, посів третє місце. На останньому місці фінішували господарі, які не здобули жодної перемоги.

«До Польщі ми їхали відпрацювати наші тактичні дії, - каже Юрій Сидорович, тренер команди ЛУФК. – Хотіли показати те, над чим ми працювали вдома. В загальному хлопцями я задоволений, адже у більшості випадків вони показали себе з кращої сторони. Перед матчами хлопцям говорили: якщо виконаєте установку на гру, результат для нас буде позитивним. Так воно і склалося. Хлопці показали по-бойовому хорошу гру і цілком заслужено виграли турнір. Хоча у нас не було першочергового завдання виграти турнір. Перш за все, це було відпрацювання тактичних схем та здобуття досвіду.

Не обійшлося без помилок, але це доволі прогнозовано. Знаємо тепер краще над чим над працювати у майбутньому. Приємно те, що гру наших хлопців відзначали тренери інших команд. Вони помітили прогрес у грі нашої команди. Для прикладу, коли грали на цьому турнірі минулого року, то поступилися словакам з різницею у шість голів. Тепер ми перемогли словаків з різницею у два голи, тому можна говорити, що ріст команди таки є. Наші хлопці виросли і тепер мають хороші здобутки», - сказав Юрій Сидорович.

Склад команди ЛУФК

1.   Бабський Нестор 2000 р.н.

2.   Джура Орест 2000 р.н.

3.   Куліков Ярослав 2000 р.н.

4.   Погосян Антон 2000 р.н.

5.   Сова Юрій 200 р.н.

6.   Лісовий Михайло 2000 р.н.

7.   Чистяков Арсеній 2000 р.н.

8.   Алєксєєв Костянтин 2001 р.н.

9.   Осика Максим 2001 р.н.

10. Поріцький Ярослав 2001 р.н.

11. Сирямін Михайло 2001 р.н.

12. Феоктістов Владислав 2001 р.н.

13. Булачек Володимир 2002 р.н.

14. Толстой Богдан 2002 р.р.

15. Федорко Захар 2002 р.н. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ