Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти ЛУФК успішно виступили на другому турі чемпіонату України

Ватерполісти Львівського училища фізичної культури (1998 року та молодші) успішно виступили на другому турі чемпіонату України, що завершився у Дніпродзержинську.
zik

Команда Юрія Сидоровича та Євгена Наумчика обіграла усіх своїх суперників і зміцнила своє лідерство у турнірній таблиці. Галичани почергово обіграли школу Яни Клочкової - 32:2, збірну Харківської області – 1 – 14:7, а також збірну Харківської області – 2 – 16:4 та збірну Харківської області – 3 – 20:1.

За збірну команду ЛУФК виступали гравці львівського «Динамо», які є студентами училища – Станіслав Дубелір, Орест Джура та Богдан Дзядик.

«Задоволений грою команди, - каже Юрій Сидорович, тренер команди ЛУФК. – Ми перемогли в усіх матчах, і відповідно виконали поставлене завдання. Найважче було грати зі збірною Харківської області – 1. Була установка зіграти від захисту на контратаках, з якою хлопці справилися успішно. Більшу половину голів у ворота суперника ми забили якраз з контратак. Можу виділити таких гравців, як Станіслав Дубелір, Богдан Дзядик, Орест Джура, Нестор Андріяс, Назар Біда та Нестор Бабський», - сказав Юрій Сидорович.

Фінальний етап чемпіонату України з водного поло серед гравців 1998 року та молодших відбудеться восени. Ватерполісти ЛУФК лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи збірна Харківської області на три очки (21 проти 18). 3-5 місце у чемпіонаті ділять ДЮСШ Маріуполь, СДЮШОР Дніпропетровськ та збірна Харківської області – 2. Три комади набрали по 12 очок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ