Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вчора на Львівщині потонуло троє чоловіків

Як повідомили 12 липня у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, вчора, 11 липня, у водоймах на території Львівської області потонуло троє чоловіків.

Перша подія трапилась 11 липня, близько 16:40 год, у с. Уличне (Трускавецька ТГ) Дрогобицького району, в місцевому озері втопився місцевий мешканець 1998 року народження. Тіло, без ознак насильницької смерті, піднято силами аварійно-рятувальною водолазною маневреною групою Львівської Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області на поверхню та передано працівникам поліції.

Обставини події встановлюються.

Інший випадок трапився 11 липня, близько 18:10 год, у с. Білий Камінь (Золочівська ТГ) Золочівського району, в місцевому озері втопився місцевий мешканець 1966 року народження. Тіло, без ознак насильницької смерті, піднято місцевими мешканцями на поверхню та передано працівникам поліції.

Обставини події встановлюються.

Ще одна трагедія трапилась 11 липня, близько 20:50 год, у м. Великі Мости (Великомостівська ТГ) Червоноградського району, в місцевому озері втопився місцевий мешканець 1979 року народження. Тіло, без ознак насильницької смерті, піднято місцевими мешканцями на поверхню та передано працівникам поліції.

Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ