Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Велике будівництво на Львівщині 2021: реалізація та плани

У 2020 році в рамках президентської Програми Велике будівництво на Львівщині відремонтували рекордну протяжність доріг державного значення. Про це повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко

Як повідомив під час брифінгу заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, ремонт автомобільних доріг за напрямками прикордонного сполучення є не тільки актуальним, а життєво необхідним, він дозволить забезпечити зростання інвестиційної та туристичної привабливості регіону, міжнародних економічних зв’язків на засадах добросусідських відносин, безпечний та комфортний рух транзитного автотранспорту, що відповідатиме європейським стандартам, зростання обсягу перевезень, що сприятиме розвитку транспортної інфраструктури та суміжних галузей та забезпечення належного рівня економічної та національної безпеки.

Основними під’їзними автомобільними дорогами загального користування місцевого значення до наявних та перспективних пунктів пропуску є: О141901 Турка – Лопушанка, С141908 Боберка – Бориня, С141704 Мшанець – Стрілки, О141605 Белз – Великі Мости, О141606 КПП «Варяж» – Бояничі та С141612 Варяж – Белз, О141002 Нагірне – Добромиль, С141711 Дроздовичі – Міженець – Бісковичі.

Керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

"Ми ставимо перед собою амбітний план, який хотіли б реалізувати цього року. Це значно більше кілометрів доріг, аніж у 2020 році. Окрім відновлення доріг, ми активно розробляємо проектні документації для розбудови дорожньої інфраструктури в області. Також по багатьох об’єктах наразі тривають тендерні процедури. Загалом в роботі маємо близько 50 об’єктів, на яких вже невдовзі розпочнеться активна фаза ремонтно-будівельних робіт" - повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Цього року буде продовжено будівництво автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна в обхід карстових проваль, розпочате у серпні минулого року. Також капітально відремонтують автомобільну дорогу Т-14-03 Грушів – Немирів.

Нагадаємо, як повідомляло напередодні Гал-інфо, в редакцію звернулись мешканці сіл Нове Село, Кошелів та Стронятин, які входять в Куликівську ОТГ Львівського району, єдина дорога до цих сіл (С140675, - ред), ремонтувалась ще на початку 2000-х років.

Фото Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ