Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вероніка Марченко отримала нагороду найкращої спортсменки Львівщини

У Львівській Опері відбулося нагородження найкращої спортсменки Львівщини у листопаді лучниці Вероніки Марченко, а також її тренера Марії Гавелко.

На урочистий захід відділення НОК України у Львівській області завітали чимало відомих у особистостей, серед яких керівники управління спорту міста та області, керівники багатьох спортивних федерацій, депутати міської та обласних рад, відомі тренери та знані олімпійці.

Нагадаємо, звання найкращої спортсменки Львівщини у листопаді Вероніка Марченко здобула завдяки успішному виступу на чемпіонаті світу серед військовослужбовців зі стрільби з лука, який відбувся з 11 до 16 листопада 2018 року в у Тегерані (Ісламська Республіка Іран). На цьому чемпіонаті спортсмен-інструктор Навчально-спортивної бази літніх видів спорту, старший сержант, Вероніка Марченко виборола бронзову нагороду в особистому заліку. Окрім Вероніки Марченко, пам’ятні подарунки від партнерів відділення НОК України у Львівській області отримала й тренер лучниці Марія Гавелко.

Також нагороди з рук голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського отримали й тренери срібних призерів ІІІ Літніх юнацьких Ігор в Буенос-Айресі Ірина Руда (тренер Христини Пограничної, художня гімнастика) та Олександр Раковський (тренер Оксани Чудик, вільна боротьба). Юрій Турянський вручив подарунки від багаторічного партнера НОК України компанії «Сасмунг Електронікс».

Окремо під час нагородження Вероніки Марченко та її тренера Марії Гавелко був відзначений фотограф з Радехівщини Володимир Якимчук, який здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі спортивної фотографії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ