Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Веслувальники зі Львівщини вибороли дві «бронзи» на етапі Кубка світу

Веслувальники зі Львівщини вибороли дві «бронзи» на етапі Кубка світу. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У Польщі триває етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. У складі національної збірної за нагороди змагаються шестеро спортсменів зі Львівської області.

Олександр Зайцев став третім в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів. Раніше хлопець тренувався на Херсонщині. Коли почалась повномасштабна війна, він переїхав на Львівщину та продовжив тренування в обласній школі вищої спортивної майстерності.

Ще одну «бронзу» виборола чоловіча четвірка на каное на дистанції 500 метрів. Дистанцію долав львів‘янин Віталій Вергелес разом з колегами з інших областей – Андрієм Рибачком, Тарасом Кузиком та Володимиром Савчиним.

«Веслування є одним з пріоритетних видів спорту для Львівщини. Минулого року для топспортсменів збірної області Управління молоді та спорту Львівської ОДА закупило нові човни. На базі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Веслярик» у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини збудували елінг для зберігання човнів. Незабаром у Добротворі розпочнемо реконструкцію будівлі дитячо-юнацької спортивної школи, яка має потужну веслувальну секцію. На це передбачили кошти в обласному бюджеті», - зазначив очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ