Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветеран війни Олександр Косолапов проводить у школах Львова "Уроки з Героєм"

Цього навчального року у школах Львова започаткували проведення "Уроків з Героєм". Кожного дня ветеран російсько-української війни Олександр Косолапов відвідує один навчальний заклад, де зустрічається з учнями 10-11 класів та розповідає про свій військовий досвід, про патріотизм. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

"Це була ініціатива мера Львова Андрія Садового і директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євгена Бойка. Їх ідея полягала в тому, щоб у всіх 117 школах міста провести такі уроки мужності та патріотизму. Я залюбки погодився проводити такі бесіди, обговорив усі деталі з керівницею управління освіти та методистами, адже я не мав педагогічного досвіду, і вже восени минулого року ми розпочали цю роботу. Через карантин нам не вдалося об’їздити багато навчальних закладів, ми призупиняли наші уроки, але з 5 травня, коли діти повернулись у школи, ми знову почали їх проводити.

Наша спілкування зі школярами відбувається в рамках уроку "Захист України". Частину уроку проводить вчитель, а другу половину – я. Я розповідаю школярам, як важливо мати відчуття патріотизму і як його виховувати в собі", – розповів Олександр Косолапов, колишній воїн батальйону "Айдар" ЗСУ.

Як повідомили в управління освіти, дітям дуже подобаються такі уроки з Героєм, вони мають  багато запитань, уважно слухають. До кінця навчального року учасник ООС планує продовжувати кожного дня відвідувати школи міста та повернутись до спілкування з учнями після літніх канікул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ