Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветеран Володимир Копись розвиває клінінговий бізнес у Львові

Ветеран Володимир Копись – засновник компанії «333», яка надає клінінгові послуги. Працівники компанії здебільшого прибирають великі промислові об’єкти чи мережі магазинів, інколи квартири. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

За допомогою ваучерної підтримки від міста, підприємець придбав розкидач піску. В час морозів і снігу така техніка допомагає швидко та якісно виконувати роботу.

Володимир Копись мріяв про власну справу ще до військової служби.

 «У лютому 2015 року я спочатку відкрив ФОП, закупив все обладнання та засоби для чищення і вже планував починати роботу, але мені прийшла повістка. Тож я усе це акуратно склав в гаражі і пішов на службу. ФОП довелося закрити», – каже ветеран.

Чоловік воював на Луганському напрямку. Коли у травні 2016 року повернувся з фронту, то вирішив знову взятися за бізнес і створив клінінгову компанію «333».

Ми надаємо послуги прибирання здебільшого для підприємств, промислових об’єктів та мереж магазинів. Проте інколи також прибираємо і квартири», – ділиться Володимир.

Чоловік дізнався про програму ваучерної допомоги для ветеранів від Львівської міської ради і вирішив подати заявку. На 300 тисяч гривень, які отримав від міста, підприємець придбав розкидач піску.

«Розкидач піску ми придбали ще на початку грудня і якраз зараз, під час морозів та снігу, він показав себе дуже добре. Ми співпрацюємо також з ринками і прибираємо їхню територію. Тому на зимовий період нам потрібна була така техніка для покращення ефективності нашої роботи. Для нас розкидач піску був дуже дорогим, бо одразу заплатити 300 тисяч гривень важко, але така техніка, особливо в зимовий період, дуже необхідна», – зазначив підприємець.

Володимир радить й іншим ветеранам та їхнім рідним звертатися за допомогою та користуватися усіма можливими видами підтримки, які сьогодні є.

«Обов’язково потрібно користуватися усіма можливостями. Це хороша підтримка від Львова і добра нагода для покращення та розвитку вашого бізнесу», – певнить ветеран.

Більше про ваучерну допомогу малому та середньому бізнесу, яку надає місто під час воєнного стану, можна дізнатися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ