Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ветерани «Карпат» зіграли товариський матч з ветеранами «Дніпра»

У товариському матчі ветеранів львівських «Карпат» та «Дніпра» зафіксовано бойову, але дружню нічию 3:3.

Ініціатива проведення такого поєдинку старих друзів виходила від нашого знаменитого Мирона Маркевича, президента винниківського «Руху» Григорія Козловського та голови Федерації футболу Львівської області Олександра Шевченка. І, як показала сама зустріч футболістів-ветеранів, ідея виявилася вдалою. Задоволеними залишилися і самі учасники матчу, і вболівальники, які завітали в понеділок, 7-го травня, на стадіон імені Богдана Маркевича у Винниках. До того ж гру приурочили визначній даті в історії «Дніпра» – 100-річчю від часу заснування.

Якщо ви проаналізуєте склади обидвох команд, подані вище, то відразу побачите, яка плеяда футбольних зірок вийшла на футбольне поле – тож подивитися було на кого, адже майстерність цих футболістів з віком нікуди не поділася. Мирон Маркевич у кожному з таймів, які тривали по 35 хвилин, зіграв і за «Карпати», і за «Дніпро», оскільки частинку серця залишив в цих колективах, де успішно працював.

Справжнім героєм зустрічі став президент «Руху» Григорій Козловський, який підсилив «карпатівську» команду і відзначився хет-триком. У «дніпрян» забивали Олег Головань та ще «зовсім юні» Олег Шелаєв та Сергій Назаренко. Голи у сітки воріт влітали на будь-який смак. Тож учасники цього спарингу по закінченні гри залишилися задоволеними таким дійством і своєю участю в ньому. Хотілося би якомога частіше бачити на футбольних полях майстрів-ветеранів, які породжують у вболівальницьких душах теплі спомини та ностальгію за славним футбольним минулим. Сподіваємося, що теперішні і прийдешні покоління львівської та дніпровської команд візьмуть приклад у тих, хто натхненно змагався у Винниках у понеділок, 7-го травня.

«Карпати» – «Дніпро» – 3:3 (2:1)
Голи: Козловський Григорій (28, 33, 57, з пенальті) – Головань Олег (25), Шелаєв Олег (42), Назаренко Сергій (52)
«Карпати»: Стронціцький Богдан, Уштан Володимир, Павліш Тарас, Сапуга Андрій, Вовчук Любомир, Чижевський Олександр, Шумський Віталій, Різник Володимир, Толочко Роман, Павлюх Іван, Козловський Григорій. На заміни виходили: Платон Борис, Гринишин Ярослав, Саулевич Анатолій, Маркевич Мирон, Висоцький Степан, Тлумак Андрій, Покладок Андрій
«Дніпро»: Городов Валерій, Ділай Андрій, Миргородський Юрій, Горілий Володимир, Яровенко Євген, Чередник Олексій, Плотко Ігор, Лябик Василь, Червоній Олександр, Таран Олег, Козар Геннадій. На заміни виходили: Павлюченко Костянтин, Думенко Сергій, Головань Олег, Шелаєв Олег, Назаренко Сергій, Гревцов Юрій, Маркевич Мирон, Москвін Валентин, Рикун Олександр
Арбітри: Лютий Андрій, Пашковський Сергій, Чулик Андрій (усі – Львів)

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ