Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ветерани Львівщини – призери чемпіонату України з лижних перегонів

Упродовж 20 - 25 січня 2016 року на навчально-спортивній базі зимових видів спорту «Тисовець» Міністерства оборони України у Сколівському районі Львівської області відбувся особистий чемпіонат України з лижних перегонів серед ветеранів спорту.

Успішно у цих представницьких змаганнях виступили й кращі лижники-ветерани Львівщини. Зокрема, у віковій групі 75-79 років кращим на дистанції 5 км виявився Василь Крупський; першими фінішували також Ігор Лисий у віковій групі 70 -74 років та Анатолій Шевчук у віковій групі 60-64 років.

На вдвічі довшій дистанції 10 кілометрів Микола Сипливий у віковій категорії 50-54 років продемонстрував найкращий час; Андрій Котинський (вікова група 30 років) виборов бронзову нагороду; Роман Чепіль у групі 45-49 років опинився на четвертому місці.

У змаганнях серед жінок львів’янка Оксана Заліско посіла перше місце у віковій групі 55-59 років.

В змагальній дисципліні дуатлон, де лижники пробігають першу половину дистанції класичним стилем, а другу, змінивши лижі, вільним стилем – найкращими в Україні у своїх вікових групах виявилися Оксана Заліско, Василь Крупський, Ігор Лисий та Анатолій Шевчук. Срібні медалі отримали Микола Сипливий та Ігор Соболевський. Роман Чепіль фінішував на п’ятому місці.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ