Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Від грипу на Львівщині померла 4-річна дитина та 55-річна жінка

Від грипу на Львівщині померла 4-річна дитина та 55-річна жінка. Про це повідомили на офіційному сайті Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.

За результатами вірусологічного дослідження секційного матеріалу методом полімеразно-ланцюгової реакції виявлено РНК вірусу грипу А у 4-річної дитини і 55-річної жінки.

В області спостерігається епідемічний ріст захворюваності на 21 території (77,8%).

Зокрема, перевищення епідпорогів щодо захворювання на грип та ГРВІ зареєстровано на таких адмінтериторіях: Стрий – 6.5 раза, Стрийський р-н – 4,2 р., Сколівський р-н – 4,2 р., Червоноград – 3,1 р., Яворівський – 2,9 р., Городоцький  р-н, Старосамбірський р-н, Самбір – 2.8 р., Бродівський р-н, Борислав та Львів – 2,1 р., Пустомитівський р-н – 2,0 р., Миколаївський та Сокальський р-ни – 1,9 р., Жидачівський та Мостиський р-н – 1,6 р. ; Самбірський р-н – 1,4 р., Буський р-н, Дрогобич – 1,2 р., Золочівський та Кам.-Бузький  р-ни – 1,1 р.

Додамо, що станом на 22 грудня в Україні зафіксували п’ять смертей від ускладнень, викликаних грипом. Про це Радіо Свобода повідомив керівник центру грипу Міністерства охорони здоров’я України Тетяна Дихановська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ