Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбулося друге заняття у Школі молодого арбітра Асоціації футзалу Львівщини

У понеділок, 29 січня, у конференц-залі Гал-інфо (м. Львів, вул. Міцькевича, 8) відбулося друге заняття Школи молодого арбітра Асоціації футзалу Львівщини. Його провів член Комітету арбітражу Асоціації футзалу України, куратор системи арбітражу АФЛ Роман Проць.

На занятті були присутні 12 з 14 слухачів першого набору, які прослухали лекцію згідно тематичного плану і детально розібрали усі аспекти Правила 1 і 2 з діючих ПРАВИЛ ГРИ.  Цікавими для молоді були і методичні поради з розділу «Трактування Правил гри з футзалу та рекомендації для арбітрів» відносно матеріалу, який вивчали.

Найбільший інтерес і пожвавлення викликало обговорення відеоматеріалів, наданих Комітетом арбітражу Асоціації футзалу України, який приділяє цьому питанню значну увагу і постійно здійснює великий обсяг роботи для забезпечення організаційно-методичної роботи на відповідному до сучасних вимог рівні.

Нагадаємо, що навчання у Школі безкоштовне, запрошуються як юнаки так і дівчата без вікових обмежень. Додаткова інформація  за телефоном 067-764-40-78 – кандидат педагогічних наук, арбітр національної категорії з футзалу Роман Омелянович Проць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ