Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбулося засідання Президії Асоціації футзалу Львівщини

У середу, 23 січня, відбулася чергова президія Асоціація футзалу Львівщини, на якій під керівництвом президента АФЛ Мирослава Хом’яка, а також кількох віце-президентів АФЛ було проаналізовано діяльність роботи окремих відділень та обговорено план їхньої майбутньої роботи.

Засідання президії розпочалося з привітань голів комітетів від Асоціації футзалу України з нагоди святкування 25-річчя українського футзалу. Президент АФЛ Мирослав Хом’як привітав голів комітетів та вручив подяки від президента АФУ Сергія Владики.

Під час президії було високо оцінено роботу школи молодого арбітра, якій кількома днями раніше виповнився один рік.

Куратор системи арбітражу АФЛ, один із засновників школи молодого арбітра Роман Проць додав, що кілька учнів школи уже судять матчі найвищого рівня чемпіонату Львівщини, а також Другої та Першої ліг чемпіонату України серед професійних команд, що, без сумніву, можна вважати певним успіхом роботи Асоціації футзалу Львівщини.

Окремо було обговорено всеукраїнський проект Шкільної футзальної ліги України для учнів 5 класів. За словами Мирослава Хом’яка, Асоціація футзалу Львівщини докладе максимум для того, аби наша команда була представлена на всеукраїнському фіналі у квітні.

Також одним з найголовніших питань президії АФЛ було обговорення проведення ХХІV Чемпіонату Львівщини з футзалу та Відкритого Кубка Львівщини, а також змагань серед ветеранів віком від 35 років та дітей 2008 року народження, які увійдуть до програми «Відкриті Кубки Львова».

Наприкінці цього року «Відкритий Кубок Львівщини» за сприяння Львівської міської ради відбудеться у Львові уже втретє.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ