Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбулися поєдинки одинадцятого туру ICOOLA Бізнес-ліги Львівщини з футзалу

“ICOOLA” та “СВ Львів Lemberg Auto” видали драматичний матч, “пекарі” поділили бали із “географами”, а “Електроконик” переконливо подужав “УФАМ”.

Звітний тур подарував дуже багато красивих м’ячів. Результативність насправді вражала, як і малюнок гри кожної з команд незалежно від турнірного місця.

“КІВС in.IT-2” – “Патруль” (3:4)

Юні “айтівці” провели ще один дуже змістовний поєдинок.

Хоч цього разу і не вдалося зачепитися за бали, але гра із “поліцейськими” дійсно приємно потішила вболівальників КІВС. Хлопці дійсно заряджені на успіх, тому у кожному протистоянні постійно планують досягати більшого.

Так сталося і цього разу. Попри те, що “Патруль” відкрив рахунок у грі, підопічні Ростислава Капітанця та Назарія Станкевича зовсім не знітились і відповідали своїми голами. Під завісу першого тайму рахунок був рівним – 2:2. Друга частина зустрічі видалася не менш захопливою і, скоріш за все, “айтівці” не заслуговували на поразку, та все ж досвід дався взнаки. Влучним ударом на заключній хвилині Чабан подарував “поліцейським” перемогу.

“Патруль” потроху починає повертатись до тонусу, а “КІВС in.IT-2” продовжує прогресувати від гри до гри.

“Електроконик” – “УФАМ” (6:2)

Незважаючи на всі очікування, “медики” у крайніх турах втратили свій переможний ритм.

Зустріч із “Електрокоником” – яскраве свідчення на підтвердження таких слів. Лік забитим голам в очному протистоянні було відкрито вже на 3-ій хвилині. Капітан номінальних господарів Музика засмутив влучним пострілом “лікарів”. Далі у “електрокоників” усе пішло, немов за планом. Ще у першому таймі команда відзначилась тричі. “УФАМ” натомість відповів лише один раз.

У другому таймі колективи догравали уже, по суті, за інерцією. “Електроконик” спокійно контролював перебіг поєдинку та не дозволяв зайвого супернику. Внаслідок цього ще кілька забитих м’ячів і чергові здобуті залікові пункти.

“Елекроконик” осів у трійці лідерів. “УФАМ”, своєю чергою, добряче ускладнив собі завдання виходу до першої сімки.

НАСВ “Штурм” – “Тузяки” (8:4)

Скоріш за все, Леся Українка своє легендарне “contra spem spero” написала б про результати “Тузяків”, якби жила у наш час. Команда знову поступилася.

Втім, варто відзначити, що цього разу конкуренцію підопічні Богдана Івануся нав’язали доволі непогану. У першому таймі колектив навіть перемагав фаворитів, але рівень підготовки та коротка лавка запасних таки далися взнаки у другій 20-хвилинці. “Штурмівці” навіть без кількох ключових гравців таки зуміли подужати аутсайдера. Найбільше постарався Мельниченко, на рахунку якого хет-трик.

Таким чином НАСВ “Штурм” здобула важливі 3 бали та залишається у боротьбі за першу сімку.

“ICOOLA” – “СВ Львів Lemberg Auto” (5:4)

Однозначно найбільш драматична гра звітного туру. “Айфоністи”, до речі, до таких вже привчили у поточному сезоні.

Гра стартувала одразу ж із високих швидкостей. Було помітно, що зустрічаються два колективи, які діють у видовищному стилі. Гольова перестрілка у першому таймі завершилася на користь “автомобілістів”, попри те, що рахунок у протистоянні завдяки голу Романа Кузя відкрила саме “ICOOLA”.

Другий тайм був не менш вогняним. Щоправда, цього разу більше голів до сітки воріт опонента поклали саме підопічні Тараса Кузя. Шалений поєдинок, у якому все могло завершитись будь-яким із підсумків. Тим не менш, цього дня фортуна була більш схильною саме до команди “ICOOLA”. Вирішальний гол, до речі, також на рахунку Романа Кузя. Капітан номінальних господарів результативно відкрив і закрив цей поєдинок.

“Географ-ЛНУ” – “Галицька здоба-2” (2:2)

Доволі несподіваний підсумок такого протистояння.

Справа в тім, що на звітну гру Сергію Тригубцю вдалося залучити лишень п’ятеро виконавців команди “пекарів”. Це вже включно із самим граючим тренером. Власне тому, перед стартовим свистком саме “географи” виглядали більш конкурентноздатно. Тим не менш, не так сталося як гадалося.

Лік забитим голам відкрив Іванишин своїм влучним ударом на 9-ій хвилині. Тригубець відповів на 13-ій. На перерву завдяки м’ячу Лещишина все ж лідерами пішли “географи”.

Попри всі прогнози, фізичного тонусу “Галицькій здобі-2” вистачило і команда не те, що зберегла обличчя, а ще й зуміла відновити паритет. Голом знову відзначився нев’янучий Тригубець. На такій рівновазі гру і завершили.

З огляду на ситуацію, що склалася, доволі неприємна втрата балів для команди Андрія Манька.

“Копа” – “Подорожник” (1:1)

Протистояння, підсумок якого став відомим ще у першому таймі.

Колективи настільки жваво розпочали матч, що очікування просто зашкалювали. Вже на шостій хвилині результат був 1:1. По голу забили Асатрян та Ворона. Тим не менш, надалі гра суттєво засушилася. В окремих епізодах командам бракувало майстерності, а інколи просто фарту.

В будь-якому разі нічийний результат – закономірний підсумок зустрічі. Жоден з колективів все ж на перемогу не награв.

З повними записами матчів та флеш-коментарями гравців по завершенню поєдинків, а також короткими оглядами найгостріших моментів кожної гри можете ознайомитись, відвідавши наш YouTube-канал.

Інформаційна служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ