Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відійшов у вічність професор "Львівської політехніки"

Перестало битися серце доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету "Львівська політехніка" Сергія Йосифовича Солодкого. Про це повідомили у пресслужбі НУ "Львівська політехніка".
Сергій Йосифович Солодкий

"Він прожив яскраве й красиве, повне напруженої наукової та організаційної роботи життя. Результати його досліджень у сфері дорожніх матеріалів стали значним внеском у скарбницю досягнень українських вчених-будівельників. Великої поваги і вдячності заслуговує також його невтомна праця як завідувача кафедри, що проводив структурно-організаційні перетворення, формував пріоритетні напрямки наукових досліджень, зміцнював матеріально-технічну базу та кадровий потенціал.

Сергій Йосифович ділився знаннями, творив добро, любив життя у всіх його проявах, був енергійним, веселим, чуйним, вмів підтримати та допомогти у будь-яких ситуаціях. Його передчасна смерть – це непоправна втрата для всіх, хто знав, шанував і любив Сергія Йосифовича. Світла пам’ять про талановитого керівника і наставника, мудру, доброзичливу й авторитетну Людину житиме вічно в серцях його рідних та близьких, колег, співробітників, аспірантів та студентів і буде прикладом для наступних поколінь випускників", - зазначають у повідомленні.

Чин похорону та прощання із Сергієм Йосифовичем Солодким відбудеться у вівторок, 30 березня 2021 року, у Церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії УГКЦ з 10:00 за адресою: вул. Віри, Надії, Любові, 10 (бічна вул. І. Миколайчука).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ