Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: бойова нічия «Фуджікури» та «Альтернативи»

Матчем між «Фуджікурою» та «Альтернативою» брав старт другий тур групового турніру квартету С. Обидві команди до цього поєдинку підійшли у хорошому настрої, оскільки змогли перемогти своїх суперників у попередніх матчах. Особливо це стосується «Фуджікури», оскільки ця команда для когось сенсаційно, а для когось і ні, з рахунком 6:2 перемогла фаворита групи С «Статус».

Дебют «Альтернативи» на Відкритому Кубку Львівщини також запам’ятався з позитивом. «Полосаті» на останніх хвилинах матчу з рахунком 2:1 зуміли обіграти «Нові Імена». Відтак, зважаючи на результати цих команд у матчах першого туру турніру, цей поєдинок очікувався з певним нетерпінням.

Забігаючи наперед, варто відзначити, що обидві команди зуміли виправдати свій статус. Обидві команди побоювалися одна одну і кожен з гравців розумів ціну кожної помилки у матчі. Перемога для кожної з команд у цьому поєдинку дозволяла не тільки очолити групу С після двох турів, а ще й зробити великий крок до виходу з групи.

Якщо відверто, то на бойову нічию у цьому матчі команди і награли. Моментами краще у матчі виглядала «Фуджікура», моментами – «Альтернатива». Непогано свою роботу у рамці воріт виконували воротарі – Роман Гондецький та Назар Лазарський.

Приємно те, що команди намагалися грати у відкритий футзал, хоч і ризикувати у позиційній атаці не хотів ніхто. Не минулося у матчі без великої кількості боротьби та максимальної самовіддачі, при чому як і збоку одних, так і збоку інших. Безгольовий перший тайм команди повністю компенсували у другій двадцятихвилинці.

Неозброєним оком було помітно, що гравцям «Фуджікури» через малу кількість замін з кожною хвилиною ставало грати все важче і важче. Цим і намагалися скористатися гравці «Альтернативи», однак навіть у такій грі втримати власні ворота на замку справа була не з простих. Протягом матчу «Фуджікура» двічі вела у рахунку, однак стільки ж разів не могла втримати свою перевагу. На голи від Романа Саприки почергово відповідали Олег Шандра та Юрій Музика.

Нічия 2:2 – більш, ніж справедливий підсумок матчу. Цей результат, ймовірно таки, більше задовольнив «Фуджікуру», однак аж ніяк не розчарував «Альтернативу». Обидві команди, набравши по 4 очки після двох турів, є лідерами групи С. Втім, цей квартет на «Відкритому Кубку Львівщини» є одним з найрівніших, а відтак спрогнозувати майбутній поворот подій у цій групі завдання не з простих.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група С

«Фуджікура» - «Альтернатива» 2:2 (0:0)

«Фуджікура»: Гондецький, Задорожний, Когут, Танечник, Саприка, Вербний, Васенюк

«Альтернатива»: Лазарський, Шандра, Труш, Бордун, Білий, Паранька, Гаван, Абрамчук, Сидорук, Бей, Музика

Голи: Саприка, 25, 31 – Шандра, 29, Музика, 32

Попередження: Білий, 6

Судді: І. Вишиваний, І. Якимишин (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ