Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини». «Кордон» - переможець групи В

Матч між лідерами групи В повинен був дати відповідь на найголовніше запитання – хто з команд буде достойніший посісти перше місце у групі. «Кордон» у цьому матчі влаштовувала лише перемога, натомість для гостей з Дрогобича було достатньо зіграти внічию. З цим завданням команда Івана Ільчишина не впоралася. «Кордон» забив на гол більше, аніж суперник і посів перше місце у групі В.

Як і передбачалося ще до початку цього матчу, зустріч «Кордона» та «Медика» стане особливо цікавою. Все-таки обидві команди мають у своєму складі досвідчених виконавців і будь-що перш за все думають про атаки чужих воріт, аніж оборону власних. А така гра для вболівальника, погодьтеся, лише насолода. У цьому матчі вболівальники побачили багато відкритого футзалу, у якому була маса контратак та багато пресингу на чужій частині майданчика. На двох суперники спромоглися забити лише п’ять голів, однак могли забити і вдвічі і втричі більше. Найголовніше те, що обидві команди своєю грою демонстрували велике бажання посісти перше місце у групі і робили для цього усе можливе.

Перший тайм переможця не виявив (нічия 1:1), а у другій двадцятихвилинці «Кордон» завдав на один влучний удар більше. Гра з п’ятим польовим від «Медика» дивом не увінчалася успіхом. Гравці команди з Дрогобича в одному з моментів примудрилися не забити у порожні ворота з кількох метрів. А цей гол вивів би «Медик» не перше місце у групі. Мінімальна поразка команди Івана Ільчишина з рахунком 2:3 означає, що у чвертьфіналі команда з Дрогобича зіграє з переможцем група А «ЛЮ-Верест». Суперник «Кордона» у чвертьфіналу турніру визначиться у понеділок, 6 березня.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група В

«Кордон» - «Медичне училище «Медик» - 3:2 (1:1)

«Кордон»: Гаврут, Богданов, Іванець, Пушкар, Матула, Лазар, Остапець

«Медик»: Хомин, Ніконець, Грицан, Рудавець, Ільчишин, Михайловський, Сурник, Собко

Голи: Богданов, 11, 31, Пушкар, 23 – Собко, 17, Сурник, 37

Арбітри: І. Якимишин, С. Пашковський (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: О. Верещинський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ