Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкритий Кубок Львівщини. «Меркурій» зіграє з «Кордоном»

«Меркурій» здобув прогнозовану перемогу над «Електроном» і у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Кордоном». Що цікаво, перемога «Меркурія» над «Електроном» виявилася вольовою. По ходу матчу «Меркурій» програвав з рахунком 1:2, однак без над зусиль на класі довів матч до перемоги з тенісним рахунком 6:2.

Матч між «Меркурієм» та «Електроном» не був з розряду тих, який уже нічого не вирішує. «Електрон» у разі стрибка вище голови, а саме перемоги над «Меркурієм», виходив до чвертьфіналу Відкритого Кубка Львівщини. Якщо б це сталося, погодьтеся, це була б справжня несподіванка у групі А.

Що цікаво, «Електрон» зумів нав’язати боротьбу сильнішому супернику, однак на увесь матч «помаранчевих» не вистачило. На швидкий гол Леоніда Маковського «Електрон» знайшов більш, ніж достойну відповідь у першому таймі. Богдан Хомченко, двічі пробивши Віталія Кадиру, вивів свою команду вперед.

Втім, радість гравців «Електрона» згасла дуже і дуже швидко. Навіть склалося враження, що гравці «Електрона» самі злякалися того, що наробили у цьому  матчі.  Як наслідок – два голи, один з яких курйозний, і ще у першому таймі рахунок став 3:2 на користь «Меркурія». А у другому таймі «зелені» на класі довели матч до логічної перемоги.

Виборовши друге місце у групі, «Меркурій» у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Кордоном». «Електрон» у «Кубку Надії» поміряється силами з «Географом-ЛНУ».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група А

«Електрон» - «Меркурій» - 2:6 (2:3)

«Електрон»: Горячко, Медвєдєв, Ребезнюк, Хомченко, Коваль, Трухим, Ю. Романчак

«Меркурій»: Кадира, Фок, Маковський, Приходько, Науменко, Федорчук, Лень, Бочаров, Вишиваний, Данильченко

Голи: Хомченко, 6, 18 – Маковський, 2, Приходько, 19, 25, Кадира, 19, Федорчук, 23, Бочаров, 40

Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ