Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: Сенсація від «Фуджікури»

«Фуджікура» стала другим фіналістом «Відкритого Кубка Львівщини» з футзалу. Це стало відомо після того, як в очному протистоянні у півфіналі «Фуджікура» вирвала перемогу в «ЛЮ-Верест» - 3:1.

Після того, як «Княжий Ринок» сенсаційно поступився «Меркурію», головним претендентом на перемогу у турнірі була команда Володимира Міщишина. Втім, «Фуджікура» довела, що також вміє грати у футзал і перемагати грандів львівського футзалу.

Розпочали звітний матч краще гравці «ЛЮ-Верест». Вони раз за разом пробивали по воротах, проте впевнено у рамці «Фуджікури» грав Гондецький.

У середині першої 20-ти хвилинки підопічні Володимира Когута вирівняли гру, а потім і забили. Після серії рикошетів відзначився Васенюк.

Щоправда «ЛЮ-Верест» швидко відігрався. Після тайм-аут та розіграшу штрафного забив нестаріючий Олег Галамага. 1:1 після першого тайму і вся боротьба перенеслася на другу половину зустрічі.

У ній гравці «ЛЮ-Верест» ще збільшили натиск на ворота свого суперника й здавалося гол у ворота «Фуджікури» буде питанням часу. Чудові нагоди відзначитися втратили Галамага та Сергієнко. Втім, як це часто трапляється у футзалі, не забиваєш ти – заб’ють тобі. Саме так і сталося в цьому матчі.

Гравці «Фуджікури» терпіли й дочекалися свого шансу. Одна з їхніх небагато чисельних контратак  завершилася голом Пштиря, який точно пробив з кута.

«ЛЮ-Верест» намагався врятувати гру, і вже воротар цієї команди Назар Савич почав підключатися до атак у ролі п’ятого польового гравця. Проте й це не принесло результат.

«Фуджікура» стояла міцно й під сам кінець гри завдала разючого удару. Автором голу став Вербний. 3:1 перемога Когута і компанії, і саме ця команда стала другим фіналістом турніру.

Відкритий Кубок Львівщини. Півфінал.

«Фуджікура» - «ЛЮ-Верест» - 3:1 (1:1)

«Фуджікура»: Гондецький, А. Задорожний, Саприка, І. Задорожний, Пштир, Васенюк, Буцик, Когут, Вербний, Мірзаєв

«ЛЮ-Верест»: Савич, Патько, Майорчак, Кучір, Лещишин, Галамага, Хіреш, В. Міщишин, Р. Міщишин, Сергієнко

Голи: Васенюк, 15, Пштир, 37, Вербний, 40 – Галамага,16.

Попередження: Майорчак, 9.

Арбітри: В. Болізюк , Р. Бей (обидва Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ