Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком»

Здобувши важку перемогу над «Альтернативою» (3:2), «Статус» після невдачі у першому турі таки зміг вийти з групи «смерті», і у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Княжим Ринком». Обігравши «Альтернативу», до наступного раунду змагань «Статус» вийшов з другого місця. Переможцем групи С стала «Фуджікура».

Матч «Статус» - «Альтернатива» повністю виправдав свої сподівання. Обидві команди будь-що хотіли вийти з групи і робили для цього усе можливе. «Альтернативу» у цьому матчі влаштовувала і нічия, «Статусу» необхідно було забивати бодай на один гол більше, аніж це зробить суперник.

Сказати, що градус поєдинку був дуже високий і команди для перемоги робили усе можливе – не сказати нічого. Особливо помітним був настрій гравців «Альтернативи», які запропонували супернику високий темп і намагалися тримати його до завершення зустрічі.

Швидкий гол «Статуса» дозволив команді Степана Михальчука побувати свою гру від захисту на контратаках. Роман Бойко у повітрі перехитрив Назара Лазарського і вивів свою команду вперед. «Альтернатива» у цьому матчі багато позиційно атакувала, а от зі справжньою загрозою біля воріт Андрія Жезла справи були не найкращі. «Свої» м’ячі Жезло брав на відмінно, а от з дальнім ударом в дев’ятку від Богдана Адама Жезло на справився.

Нічия у першому таймі тривала дві хвилини. Гравцям «Статуса» ще одного разу вдалося зловити суперника на помилці і вивести свою команду вперед. Гол на рахунку Володимира Шумського. Одразу після цього епізоду на трибуни за надмірно емоційно поведінку був вилучений президент «Альтернативи» Андрій Кучма. До завершення тайму «Статус» міг робити рахунок 3:1 на свою користь, однак Олег Чернецький після красивої комбінації влучив у поперечину.

У другому таймі «Альтернатива» грала «першим» номером, багато атакувала, а от забити другий гол у ворота суперника ніяк не вдавалося. Більше того, «Статус» зумів реалізувати ще одну контратаку, після чого рахунок став 3:1 на їхню користь. Дубль на свій рахунок вдалося оформити Роману Бойку.

До завершення матчу «Альтернативі» не без допомоги рикошету вдалося скоротити рахунок до мінімуму. З ударом Тараса Абрамчука та рикошетом від захисника Жезло не справився. Незважаючи на цей гол, зрівняти рахунок у матчі «Альтернативі» не вдалося. На це «полосатим» забракло часу. У чвертьфіналі «Кубка Надії» «Альтернатива» зіграє з GTL, а «Статус» у чвертьфіналі «Відкритого Кубка Львівщини» – з «Княжим  Ринком».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група С

«Статус» - «Альтернатива» - 3:2 (2:1)

«Статус»: Жезло, Дуткевич, Вербінський, Матвійчишак, Мацько, Шумський, Михальчук, Чернецький, Бойко

«Альтернатива»: Лазарський, Труш, Абрамчук, Музика, Шандра, Адам, Паранька, Гаван, Білий, Храмов

Голи: Бойко, 2, 30, Шумський, 13 – Адам, 11, Абрамчук, 35

Попередження: Чернецький, 32 – Адам, 38, Храмов, 40

Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ