Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: стовідсотковий «Княжий Ринок»

Останній тур групового етапу квартету D не подарував вболівальникам особливих несподіванок. «Княжий Ринок» зумів вийти до плей-офф зі стовідсотковим результатом. Фаворит турніру почергово обіграв усіх своїх суперників і прогнозовано вийшов з групи з першого місця. В останньому матчі групи «Княжий Ринок» з рахунком 7:1 обіграв «Гранд-Галичину» з Великого Дорошева.

Для останніх цей матч мав значно важливіше турнірне значення, оскільки у разі перемоги фаворита групи команда Ігоря Піха могла виходити до наступного раунду змагань. До слова, граючий тренер «Гранд-Галичини» дебютував у цьому матчі саме в якості гравця і своєю грою залишив хороші враження. Особливо запам’ятався епізод, коли Піх ефектно та ефективно один в один зумів обіграти свого колегу з команди суперника Євгена Москвіна. Втім, шквал оплесків на трибунах не допоміг «Гранд-Галичині» здобути позитивний результат.

«Княжий Ринок», як і личить фавориту зустрічі, зумів довести свій вищий клас над суперником у цьому матчі. Моментами «фіолетові» виглядали дуже і дуже непогано, мали не один гольовий момент біля воріт суперника, проте забили лише одного разу. Гол на рахунку Сергія Лужецького.

До цього моменту команда з Великого Дорошева уже поступалася з рахунком 3:0. Одним бажанням, дисципліною та обмеженим кадровим потенціалом обіграти команду «Княжого Ринку», чи бодай зіграти з нею внічию, було б дуже і дуже непросто.

У другому таймі обидві команди уже догравали матч, часто граючи на публіку. «Гранд-Галичина» хоч і поступилася з рахунком 1:7, однак вболівальники після гри не жаліли аплодисментів обом командам.

Набравши 9 очок зі стількох можливих, «Княжий Ринок» вийшов у чвертьфінал Відкритого Кубка Львівщини. «Гранд-Галичина», набравши 3 очки і, посівши 3 місце, зіграє у «Кубку Надії».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група D

«Княжий Ринок» (Львів) - «Гранд-Галичина» (Великий Дорошів) – 7:1 (4:1)

«Княжий Ринок»: Стасюк (Татрченко, Морикишка), Яцишин, Ковалишин, Мацик, Москвін, Скрильов, Цибик, Лаба, Миколюк, Дудаш

«Гранд-Галичина»: Вороновський, Жук, Лужецький, Паращин, Хом’як, Піх, Сачко, Цюпка

Попередження: Лаба, 23

Судді: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: І. Кульчицький (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ