Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: сюрприз від географів

У палаці спорту «Галичина» тривають баталії останнього туру групового турніру Відкритого Кубка Львівщини. Саме результати цих матчів мають чи не найбільший вплив на остаточний розподіл місць в турнірній таблиці тієї чи іншої групи.

В передостанньому матчі групи В «Географ-ЛНУ» для когось несподівано, а для когось і ні, показав зуби перед другою командою «Галицької Здоби». Географи перемогли з рахунком 4:1 і тепер усі команди у цьому квартеті чекають на результат матчу «Кордон» - «Медичне училище «Медик». Хто куди вийде, і з якого місця, буде залежати саме від результату цього матчу. Наразі «Медик» є єдиною командою групи, яка після двох перемог поспіль забезпечила собі вихід до наступного раунду турніру.

Гравці «Галицької Здоби – 2», як і у першому матчі проти дрогобицького «Медика», показали дуже низьку реалізацію гольових моментів, за що і поплатилися підсумковим результатом. Нагадаємо, у матчі саме проти дрогобиччан команда Сергія Тригубця не забила з десяток гольових моментів, а відтак у цьому матчі залишилася ні з чим. Щось подібне трапилося з командою і у матчі проти «Георгаф-ЛНУ». Недооцінка суперника, нереалізація власних гольових моментів, впевнена гра ворота «синіх» Володимира Михальця, самовіддача і власна краща реалізація допомогла географам у цьому матчі здобути дебютну перемогу на турнірі. Цей матч наочно продемонстрував, що у футзалі, як і в багатьох інших видах спорту, інколи бувають несподівані результати, і у багатьох ситуаціях перемагає саме та команда, яка цього більше прагне. Аж ніяк не хочеться написати, що «Галицька Здоба – 2» не хотіла перемогти у цьому матчі. Гравці цієї команди робили усе можливе для цього, однак це був той день, коли м’яч у ворота суперника не йшов, і з цим боротися було складно.

Команді Андрія Манька також потрібно віддати належне. «Географ-ЛНУ» у деяких епізодах терпів, у деяких ігрових ситуаціях їм по-справжньому посміхалася фортуна. Для прикладу, коли «сині» на «рівному місці» заробили пенальті за гру рукою суперника. Рахунок 2:0 після першого тайму дозволяв вірити в те, що при певному збігу обставин свою перевагу «Георграф-ЛНУ» у цьому матчі зуміє зберегти. І, що цікаво, цей певний збіг обставин таки мав місце у цьому матчі. Володимир Михалець у воротах грав надійно, «Галицька Здоба – 2» хоч і спромоглася зробити рахунок 1:2, однак географи свої моменти у цьому матчі використовували краще. Поспіх у діях команди Сергія Тригубця не приніс бажаного результату. Не щастило забивати ні з гри, ні з десятиметрових. Словом, у цьому матчі георгафів було не здодати, і на цю перемогу команда, мабуть, таки напрацювала.

Відкритий Кубок Львівщини

Група В

«Георгаф-ЛНУ» - «Галицька-Здоба-2» - 4:1 (2:0)

«Георгаф-ЛНУ»: Михалець, Ющук, Джигринюк, Хруленко, Приходько, Нідзельський, Бахарєв, Назаровець, Гусак, Владичак, Столярчук, Манько

«Галицька Здоба-2»: Панчак, Пелех, Фролов, Ременець, Яблонський, Котович, Чекаленко, Пилипчук, Палідович, Лалюк

Голи: Нідзельський, 6, Хруленко, 20 (з пен.), 35, Бахарєв, 37 – Чекаленко, 30

Нереалізований дабл-пенальті: Котович, 39, Яблонський, 40

Попередження: Ренеменць, 8, Яблонський, 26, Пилипчук, 40, Лалюк, 24

Вилучення: Пилипчук, 40 (повторне попередження)

Арбітри: М. Жукровський, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ