Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: темна конячка «Альтернатива»

Матчем між командами «Нові Імена» та «Альтернатива» стартували поєдинки групового турніру Відкритого Кубка Львівщини у квартеті С. «Альтернатива», яку деякі фахівці уже встигли назвати темною конячкою турніру, вирвала перемогу у «Нових Імен». Команда Володимира Крупчука у доволі таки рівному поєдинку втратила нічию на останніх хвилинах зустрічі. Дуже цікавий і водночас рівний поєдинок завершився перемогою «Альтернативи» з рахунком 2:1.

«Нові Імена» та «Альтернатива» ще ніколи не зустрічалися у будь-яких футзальних турнірах, а відтак бодай якось передбачити хід поєдинку було справді складно. Кістяк «Альтернативи» складають гравці переважно з футболу, однак у футзалі їм також вдається багато. Для багатьох фахівців «Альтернатива» взагалі команда загадка, однак як показав матч з «Новими Іменами», ця команда могла б гідно прикрасити майбутній чемпіонат області саме з футзалу. Мабуть, таки важко буде спрогнозувати які завдання стоять перед командою на цей турнір, однак реальність того, що «Альтернатива» має усі шанси вийти з групи. Особливо після важкої перемоги над «Новими Іменами».

«Червоні» у цьому матчі також показали непоганий футзал, однак допущені помилки в обороні суперник зумів використати. Якщо відверто проаналізувати голи, то «Альтернатива» у цьому матчі забила двічі «на рівному» місці. Спершу відзначився Юрій Труш після того, як гравець «Нових Імен» загубив м’яч на власній половині, а другий гол наприкінці зустрічі – заслуга Юрія Музики та Тараса Абрамчука. Перший до останнього пішов в пресинг, відібрав м’яч і зряче прострілив на Абрамчука.

«Нові Імена» хоч і дещо довго прокидалися у цьому матчі, свій клас команда показала. «Червоні» мали не один момент для взяття воріт, чимало позиційно атакували, цікаво розігрували стандарти, однак пробити Назара Лазарського було дуже і дуже непросто. Цей голкіпер, як і зрештою голкіпер «Нових Імен» Ігор Воробій, заслужив на теплі слова за свою гру. Моментами у матчі воротарі й справді були кращими гравцями.

Загалом, матч дивився, команди не жаліли ні себе, ні суперника, були достойні одна одної. Така гра також була непростою й для арбітрів поєдинку, які у цьому матчі запалювали не тільки жовте, а й червоне світло. Вилучення отримав гравець «Нових Імен» Микита Гультяєв, який піддався на провокацію суперника. Як підсумок, для Віталія Патуляка перша жовта картка, а для Микити Гультяєва – друга.

До вилучення у матчі рахунок був уже 1:1. Про свій бомбардирський хист у складі «Нових Імен» знову нагадав Тарас Николишин. Гол «Нових Імен» аж ніяк не виглядав випадковим, на нього команда у матчі награла точно.

Неприємний момент у матчі «Нові Імена» пережили у чисельній меншості. Дві хвилини команда відбивалася, однак робила це доволі вправно. Неприємність у матчі для команди Володимира Крупчука прийшла тоді, коли команди грали у рівних складах.

Гол Тараса Абрамчука виявився переможним, хоча «Нові Імена» робили усе можливе з допомогою гри з п’ятим польовим гравцем. Цього разу вистояла уже «Альтернатива».

У підсумку, матч, який став окрасою третього ігрового дня на «Відкритому Кубку Львівщини», завершився перемогою «Альтернативи» з рахунком 2:1.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

1 тур. Група С

«Нові Імена» - «Альтернатива» - 1:2 (0:1)

«Нові Імена»: Воробій, Нікітін, Ільків, Крупчук, Бутрин, О. Великий, А. Великий, В. Великий, Чабан, Николишин, Гультяєв

«Альтернатива»: Лазарський, Абрамчук, Шандра, Труш, Патуляк, Сидорук, Паранька, Музика, Галан, Бей

Голи: Николишин, 29 - Труш, 10, Абрамчук, 39

Попередження:Пагутяк, 35 - Нікітін, 4, Гультяєв, 6

Вилучення: Гульятєв, 35 (повторне попередження) 

Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), С. Пашковський (Львів)

Спостерігач арбітражу: О.Верещинський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ