Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: заявка «Фуджікури» на перемогу у групі

Останній матч для «Фуджікури» та «Нових Імен» у групі С більше вирішував саме для «Фуджікури». «Нові Імена» втратили шанси на вихід з групи ще після другого туру, коли з рахунком 0:3 поступилися «Статусу». Для команди Володимира Крупчука це був хороший шанс гримнути дверима в групі, а для команди Андрія Задорожного – зробити вагому заявку на перше місце у квартеті С.

«Новим Іменам» вдалося здивувати суперника у цьому поєдинку. З самісінького дебюту матчу ця команда почала грати з п’ятим польовим гравцем, функції якого виконував Денис Бутрин. Така гра мала шанси на успіх, оскільки регулярно в гру доводилося вступати голкіперу Руслану Мірзаєву. Якщо Мірзаєв не брав участі в епізоді, гравці «Нових Імен» били мило цілі. За увесь матч вони заслужили забити більше, аніж це зробили за дві двадцятихвилинки.

«Фуджікура» про свої атаки у цьому матчі також не забувала. Ця комана грала без п’ятого польового, однак в позиційній  атаці виглядала більш-менш непогано. Героєм «Фуджікури» у цьому матчі став Вербний. Володимиру протягом трьох хвилин вдалося двічі переграти голкіпера Тараса Михайлишина. При рахунку 2:0 «Фуджікура» знову очікувала на грубу помилку суперника і її дочекалася. Роман Пштир влучив у порожні ворота і зробив рахунок 3:0 на користь своєї команди.

Втім, у футзалі 3:0 – це ще не перемога, а перший тайм – не увесь матч. Ще до перерви зусиллями Чабана «Нові Імена» один гол відіграли, а після перерви були дуже близькими до того, щоб скоротити розрив до мінімуму. Тарас Николишин з пенальті не зумів переграти Романа Гондецького. Останній надійно у другому таймі замінив у рамці воріт Руслана Мірзаєва.

При рахунку 3:1 «Нові Імена» багато атакували з п’ятим польовим гравцем, проте забити ніяк не вдавалося. Штанги, сейви воротаря та удари мимо цілі ставали на заваді тому, що рахунок у цьому матчі так і не став іншим. «Фуджікурі» у цьому поєдинку забити більше також не вдалося. Команда у другому таймі більше захищалася, аніж атакувала, однак така вимушена така дала бажаний результат. «Фуджікура» здобула непросту перемогу з рахунком 3:1 і зробила дуже вагому заявку на перемогу у групі. Усі крапки над «і» розставить матч «Статуса» та «Альтернативи». «Нові Імена» у чвертьфіналі «Кубку Надії» зіграють з «Гранд-Галичиною» з Великого Дорошева.  

Відкритий Кубок Львівщини

Група С

«Нові Імена» - «Фуджікура» - 1:3 (1:3)

«Нові Імена»: Михайлишин, Нікітін, Ільків, Крупчук, Бутрин, А. Великий, О. Великий, В. Великий, Чабан, Николишин, Гультяєв

«Фуджікура»: Мірзаєв (Гондецький), Задорожний, Таненчник, Когут, Васенюк, Саприка, Пштир, Вербний

Голи: Чабан, 20 – Вербний, 7, 10, Пштир, 18

Попередження: Задорожний, 27, Пштир, 33

Арбітри: М. Жукровський, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ