Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Здвиг» дотиснув GTL

Слідом за «Княжим Ринком», «Здвиг» став другою командою з групи D, яка продовжить боротьбу за головний трофей турніру. Путівку у наступний раунд змагань «Здвиг» оформив в останньому матчі групового турніру, у якому здобув непросту перемогу над GTL – 5:1. Що цікаво, «зелені» зуміли дотиснути суперника лише у другому таймі. У «Відритому Кубку Львівщини» «Здвиг» зіграє з кращою командою групи С, а GTL у «Кубку Надії» поміряється силами з третьою командою групи С.

Зважаючи на ситуацію в турнірній таблиці, перемога GTL над «Здвигом» могла повністю усе змінити для трьох команд групи, окрім «Княжого Ринку». Якщо відверто, то в такий сценарій матчу довелося переключатися уже по ходу поєдинку, оскільки одним з лідерів GTL Юрій Лаврін вивів свою команду вперед. Неозброєним оком було помітно, що гравці GTL зроблять все для того, щоб закрутити інтригу в турнірній таблиці. І якщо відверто, інтрига у цьому матчі жила майже до останнього, однак мала лавка резервних гравців GTL таки дала про себе знати. На два повноцінні тайми «червоних» не вистачило, однак за свою гру вони аж ніяк не заслуговують на критику. Команда зіграла на межі своїх можливостей, а точніше так як їм дозволив суперник.

Зрівнявши рахунок ще у першому таймі, гравці «Здвигу» зуміли використати свій кадровий потенціал у цьому матчі. У другому таймі була помітна певна перевага гравців «Здвигу», яка втілювалася у результат. Що цікаво, навіть уже при негативному для себе рахунку гравців GTL робили усе можливе для того, щоб уникнути поразки у цьому матчі, проте реалазіація гольових моментів бажала бути кращою.

У «Здвигу» з реалізацією проблем було менше. У другому команда забила чотири голи, при чому останній у разом з фінальною сиреною у порожні ворота забив ворота Олег Чеботарь. Цей гол лише підтвердив невипадковість «Здвигу» виходу з групи. GTL та «Гранд-Галичина» зіграють у «Кубку Надії».  

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група D

«Здвиг» - GTL – 5:1 (1:1)

«Здвиг»: Чеботарь, Іванишин, Ледневський, Сенишин, В. Коваль, Плетеницький, Кухар, Гірний, Ващишин, Яджин, Лазурак, Чунис, Бучак

GTL: Ковальчук, Ю. Лаврін, Я. Лаврін, Радовенчик, Шпур, Хижий, Хохлов

Попередження: Іванишин, 3

Судді: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: І. Кульчицький (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ