Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Відомого українського телеведучого Майкла Щура побили

У середу, 21 квітня у Києві журналіст Роман Вінтонів, відомий під творчим псевдонімом Майкл Щур, зробив зауваження двом чоловікам на самокатах, які не пропустили пішоходів. Один із них напав на медійника.

Про це написав сам потерпілий на своїй сторінці у Facebook.

"Я переходив дорогу по пішоходному переходу. Побачив, що по велодоріжці їдуть двоє хлопців на самокатах. Я зупинився, шоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так. А наскільки я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув "ПРОПУСКАЙ ПІШОХОДІВ!!!!!!". От з цього все і почалось", - написав Щур.

За його словами, хлопець на самокаті зупинився, і між ними виникла перепалка, внаслідок якої хлопець оббризкав Щура газом із балончика. Після цього хлопець спробував поїхати, але телеведучий наздогнав його і стягнув з самоката, і той його вдарив.

"А далі - дзвінок у поліцію. Дзвінок прийняли. Поліція не приїхала. Потім ми зустріли патрульних - що робити? І патрульні порадили йти у відділок писати заяву. Заява - у поліції", - зазначив Щур.

Він закликав зв'язатися з ним свідків події і зауважив, що хоче знайти хлопця на самокаті, з яким стався конфлікт.

"Я хочу знайти цього хлопця. Я впевнений, що він не "навіжений чолов’яга"/не "знахабнілий молодик"/ не "садист водій самоката" (мабуть таке ви можете прочитати, коли ця вся історія потрапить у новини). Я думаю, що він нормальний тип. Він теж, як і я мав плани на день. І не збирався встрягати у неприємності. Але, на жаль, через одне неправильне рішення - ми з ним встрягли", - написав Щур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ