Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відремонтовано одну з найнебезпечніших ділянок дороги Львів-Тернопіль

Під час травневих свят дорожники завершили роботи з ремонту однієї із найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги Н-02 Львів – Тернопіль. Тепер водії та перевізники долатимуть шлях від м. Винники до с. Словіта комфортно та «з вітерцем». Повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області

Станом на 03 травня на ділянці  км  11+257 - 67+000 автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття протяжністю 19 км, влаштування ЩПС (щебенево-піщаної суміші)  -  11,4 км, розпушування – 1,5 км, влаштування 12,5 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Ведуться роботи із водовідведення та укріплення узбіч. Влаштовано прикромочних лотків - 405 м п, бортового каменю 2 542 м п. Також проведено роботи по зміцненню основи дороги та регенерації існуючого дорожнього одягу  з додаванням нових матеріалів методом холодного ресайклінгу.

Окрім того, проводяться роботи з ремонту ділянки від с. Якторів  до м. Золочів автодороги Львів-Тернопіль. Вже цього року дорога Львів-Тернопіль буде повністю відремонтована в межах Львівської області.

Автомобільна дорога Львів – Тернопіль, протяжністю 72,8 км, одна з важливих транспортних артерій не лише Львівщини, але й усього Західного регіону, ремонт якої дозволить значно покращити транспортне сполучення між областями та населеними пунктами та зніме соціальну напругу серед водіїв.

Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ  «Автомагістраль-Південь».

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності.

Довідка.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2017 становить 8380,2 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6513,9 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ