Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Віктор Павлік з гуртом Pavlik OverDrive дасть поп-хард-рок концерт у Львові

11 листопада о 19.00 Віктор Павлік з гуртом Pavlik OverDrive виступить в Центрі Довженка для львів'ян та гостей міста, де представить рок-програму.

У 1992 році був створений гурт «Анна-Марія». Віктор, у складі цього гурту, став переможцем практично всіх всеукраїнських та міжнародних фестивалів. У 1994 році пісня «Ти подобаєшся мені» стає кращим ліричним шлягером України, а гурт «Анна-Марія»- кращим поп-гуртом.

В 1995 році Віктор залишає гурт, та їде вслід за своєю дружиною у Туреччину. У 1996 році повертається та пише хіт «Шикидим». У 1997 році виходить перший сольний альбом «Шикидим». В цю ж пору з’являється нова пісня, шлягер, який і сьогодні співають мільйони українців «Ні обіцянок, ні пробачень». “Прокинувся відомим за одну ніч”, так каже про себе співак.

Загалом на рахунку Віктора Павліка близька 30 альбомів. За період творчої діяльності проведено понад 4000 сольних концертів в Україні, Канаді, США, Туреччині та багатьох інших країнах. У 2003 році відбувся найбільший концертний тур у 20 штатах США від Сан-Франциско до Бафало.

В 2011 році із великим успіхом пройшов концерт «Освідчення» на найпрестижнішій сцені національного палацу культури «Україна», присвячений 25-річчю творчої діяльності артиста.

В 2012 році виходить новий сингл «Приречений на любов», на який було відзнято відео - роботу. Цей сингл дає назву звітному концерту «Приречений на любов», що відбувся у лютому 2014 року в Палаці Україна.

У 2015 році співак випустив новий англомовний альбом «No promises no forgiveness». Презентація альбому відбулася у форматі акустичного live концерту на Бізнес радіо і викликала неабиякий резонанс серед слухачів.

В кінці 2015 року зібрався гурт, завданням якого було якісно зробити програму з пісень Віктора Павліка за 25 років його творчої діяльності.

Були вибрані кращі популярні пісні артиста ще з часів гурту "Анна Марія" і до сьогодення.

Програму зробили у стилі поп-хард-рок і презентували її в одному з київських клубів. Так і був створений гурт Pavlik OverDrive.

З тих пір гурт успішно гастролює по країні і за її межами. Виступає на багатьох рок-фестивалях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ