Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на унікальний концерт Віктора Павліка у супроводі "Lviv Jazz Orchestra"

Сьогодні, 21 березня, у Львові у театрі ім. Марії Заньковецької о 19:00 відбудеться унікальний концерт Віктора Павліка у супроводі естрадно-симфонічного оркестру "Lviv Jazz Orchestra".

"Ми вперше співпрацюємо із співаком такого рівня як Віктор Павлік. Сподіваємось, що усе вийде якнайкраще", - зазначив в коментарі для Гал-інфо продюсер  "Lviv Jazz Orchestra" Петро Луцишин.

"Естрадно симфонічний-оркестр «Lviv Jazz Orchestra» розпочав свою діяльність у листопаді 2014 року.  У повному складі оркестр  становить 70 людей – а це найбільший оркестр у Східній Європі. Сьогодні ж на сцені із заслуженим артистом України Віктором Павліком буде 27 учасників", - розповів продюсер.

Репетиція з зіркою. Концерт зовсім скоро..)

Опубліковано Lviv Jazz Orchestra 17 березень 2016 р.

За його словами, за півтора роки діяльності  оркестр  об`їздив багато європейських країн, а також побував у Кореї.  Наприкінці квітня цього року музиканти планують поїхати у Туніс.

"Торік ми здобули нагороду «Музичне відкриття року», чим дуже пишаємось. Наступний наш концерт буде спільно із молодим гуртом ROCKOKO 16 квітня у Львівській філармонії. Тож запрошуємо.

Ми тісно співпрацюємо із Львівською міською радою. Відтак, цьогоріч на Фестивалі Єврейської культури, на Дні міста та на Alfa Jazz Fest ми знову презентуватимемо нові програми", - додав Петро Луцишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ