Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ»: у ЛОВА погасили нові поштові марки

Поштові марки “ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ” ввели в обіг та погасили у Львівській обласній військовій адміністрації у День Незалежности України, 24 серпня.

Спецпогашення марки відбулося за участі начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, начальника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, заступника міського голови Львова Любомира Зубача та директора Львівської дирекції акціонерного товариства "Укрпошта" Євгенія Савчука.

Максим Козицький приєднався до вітань з нагоди Дня Незалежности та подякував всім дотичним до свята та створення патріотичної марки. 

"Вільні, незламні, непереможні. Це тепер у цілому світі про українців. Величезне дякую Укрпошті, що популяризують нашу державу. Величезне дякую Збройним Силам за те, що ми її маємо", – наголосив Максим Козицький. 

"Ті марки, які вже започатковані, – переконаний Сергій Гадай, – кожного разу нагадуватимуть про певний етап історії, про наших вільних, незламних, непереможних захисників. І, до речі, хто б це не був: чи то Збройні Сили України чи тракторні війська. Тому, я впевнений, те, що ми зробимо сьогодні це невеличкий урок в наше майбутнє, щоб ми все пам'ятали"

Євгеній Савчук розповів, що автором цієї марки став уродженець з Краматорська, і цінність марки криється в її символізмі. 

Одна з наступних марок буде присвячена перемозі в цій війні, додав Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ