Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віталій Ломакович звинуватив недоброзичливців у брудній інформаційній кампанії

1/3
Віталій Ломакович на своїй Facebook-сторінці звинуватив недоброзичливців у брудній інформаційній кампанії проти нього та його благодійного фонду.

Львівський підприємець і громадський діяч Віталій Ломакович назвав брудною інформаційною кампанією проти нього та його благодійного фонду "Мрії збуваються" критику на свою адресу, яка останнім часом активізувалася. Про це він заявив у розлогому дописі у соціальних мережах.

Ломакович переконаний, що за кампанією стоять зацікавлені сили, які експлуатують патріотичну тематику для власних цілей. "Я не збираюсь дискутувати з псевдоактивістами, які намагаються очорнити мене та на моєму імені збудувати політичну кар'єру. А також не реагуватиму на закиди від депутатів, на яких навіть після перефарбування видніється триколор", - заявив він.

Бізнесмен наголосив, що завдяки діяльності його фонду "Мрії збуваються" з 24 лютого 2022 року для Збройних Сил України була передана допомога на майже 30 мільйонів гривень - автомобілі, квадрокоптери, бронежилети, пальне, тепловізори, безпілотники та інше необхідне спорядження. "Це без телекамер та численних постів у соцмережах. Тихою і невтомною роботою для обороноздатності держави", - підкреслив Ломакович.

Він запевнив, що бізнесові проєкти, до яких причетний, ніколи не мали державних контрактів, а новий проєкт, який реалізовується попри війну, вже запланований наповнювати місцевий бюджет щонайменше на 25 мільйонів гривень щороку. Частина коштів підприємства також призначена на реабілітаційні програми для військових.

Ломакович пообіцяв надалі звітувати про допомогу Збройним Силам, щоб розвіяти сумніви щодо своєї діяльності. А критиків підприємець закликав до "неупередженого розслідування та справедливого судового процесу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ