Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Війна в Україні завершиться переговорами, однак коли - важко сказати - Остін

Міністр оборони США Ллойд Остін переконаний, що війна Росії проти України зрештою завершиться шляхом переговорів, однак коли це може статися, наразі важко спрогнозувати.

Про це він сказав за підсумками 24-ї зустрічі у форматі «Рамштайн» у Німеччині, передає Укрінформ.

«Я думаю, що зрештою цей конфлікт буде врегульований за столом переговорів. Однак коли цей момент настане, важко передбачити», - зауважив глава Пентагону.

Він зазначив, що мав змогу зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським і «обговорити багато речей». Водночас, за його словами, вони не спілкувалися конкретно щодо плану перемоги, який глава Української держави має намір представити особисто Президентові США Джо Байдену та іншим лідерам.

На думку Остіна, досягнення остаточної перемоги залежить від того, як її визначати.

«Україна зосереджена на захисті власної суверенної території, і ми продовжимо робити все для того, щоби допомогти їм це зробити»,- підкреслив міністр оборони США.

Водночас, як зазначив міністр оборони США, «війна може завершитися дуже швидко, якщо Путін вирішить вивести свої війська з окупованих територій України». За словами Остіна, Путін усе розпочав і він же може все завершити дуже швидко, якщо прийме «просте і правильне» рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ