Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Військова прокуратура взяла на хабарі реалізатора «конфіскату»

1/2
Військовою прокуратурою викрито на хабарі у 45 тис. грн одного з керівників суб’єкта господарювання, що займається реалізацією «конфіскату». Повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону за матеріалами та спільно з Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником директора суб’єкта господарювання, що займається реалізацією та знищенням товарів, незаконно ввезених на територію України.

Грошові кошти в розмірі 45 тис. грн призначалися за повернення вилученого службовим особами Львівської митниці Державної фіскальної служби України товару, призначеного для виготовлення ковбас.

Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України. Крім того, їй повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 КК України (одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 128 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ