Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військові патрулі Західного територіального командування працюватимуть у селах

Серед затриманих, які порушують громадський порядок на Львівщині, значно зросла кількість осіб, які займаються розповсюдженням наркотиків. А також через фінансову кризу значно збільшилася кількість крадіжок. Про це сьогодні під час засідання прес-клубу повідомив заступник начальника управління ЗТК внутрішніх військ МВСУ, полковник Микола Балан. Така тенденція на сьогодні стосується не лише Львова чи західних областей, а всієї України. Полковник зазначив, що, порівняно з іншими регіонами, на Львівщині показники порушення на порядок нижчі.
Також він зазначив, що під час курортного сезону, взимку, збільшується кількість патрульних нарядів, зокрема у гірських районах.
«Спільно з керівництвом обласних управлінь внутрішніх справ було прийняте рішення розпочати несення служби у сільській місцевості для того, щоб захистити населення від крадіжок та порушення громадського порядку», - зазначив Микола Балан.
Всього у ЗТК для охорони громадського порядку задіяно 800-900 осіб на добу. Вони працюють у автопатрулях, патрулях із службовими собаками, спільних маршрутах патрулювання з працівниками органів внутрішніх справ і самостійних маршрутах патрулювання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ