Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Військовослужбовцю, який потрапив у ДТП на Рівненщині, провели надскладну операцію на лице

Військовослужбовцю, який у суботу, 23 квітня, потрапив у жахливу ДТП на Рівненщині, провели надскладну операцію на лице. Зараз постраждалий знаходиться у реанімації, його життю нічого не загрожує. Про це сьогодні, 27 квітня, під час брифінгу розповів головний хірург Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Богдан.

Нагадаємо, у суботу на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу с.Нова Любомирка (Рівненський район) сталась ДТП. Внаслідок  аварії загинуло двоє військовослужбовців, одна особа дістала поранення та була доставлена у реанімаційне відділення.

За словами Івана Богдана постраждалому була проведена 8-ми годинна серйозна, реконструктивна операція. Зараз він перебуває у реанімації, де отримує інтенсивну терапію.

«У чоловіка була складна травма головного і лицьового черепу із пошкодженням головного мозку, кісток мозкового черепу із формуванням гематом. Були багатоламкові переломи усіх кісток обличчя із розрушенням орбіт очей, носа, щелеп.

Оперативне втручання проводилось майже 8 годин, були задіяні нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, офтальмологи, ЛОР-спеціалісти», - розповів хірург. 

"Зараз військовослужбовець у свідомості, він відновлюється, однак його стан є дуже важкий", - додав  Іван Богдан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ